Masakan Indonesia

Masakan Indonesia is een Indonesisch restaurant gelegen aan Newtonweg 51 in Zwolle.

Meer informatie over Masakan Indonesia in Zwolle

De website van Masakan Indonesia in Zwolle is op dit moment gesloten. Op de website kunt u het menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 312 beoordelingen. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u unieke kortingen en acties. Daarnaast kunt u ook de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de menukaart staan verschillende gerechten, zoals rijsttafels, schotels, rames gerechten en masakan boxen. Enkele populaire gerechten zijn de rijsttafel masakan voor 2 personen, saté ajam en sambal goreng telor.

Wil je weten wat Masakan Indonesia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Masakan Indonesia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Masakan Indonesia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Masakan Indonesia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Masakan Indonesia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Masakan Indonesia

Bezoekers bekeken ook