MAXIM’S

MAXIM’S is een Restaurant gelegen aan Grote Markt 6 in Zwolle.

Meer informatie over MAXIM’S in Zwolle

Maxim's Zwolle is een restaurant gelegen op een hoek met uitzicht op het marktplein. Ze serveren de hele dag door eten en drinken, beginnend met cappuccino en patisserie om 10 uur. Het restaurant biedt ambachtelijke bereide patisserie, lunch en diner aan, evenals een selectie van wijnen en fingerfood. Het diner kan worden genoten vanaf 17.00 uur, met een menu dat geschikt is voor shared dining en opties zoals ossenhaas en kreeft. De chefkok is Jurry Dijkstra. Daarnaast biedt Maxim's ook cateringdiensten aan en kunnen lunch en patisserie worden afgehaald. De openingstijden variëren van 11:00 tot 22:00 op weekdagen en van 10:00 tot 00:00 op vrijdag en zaterdag, met een later openingstijd op zondag.

Wil je weten wat MAXIM’S verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MAXIM’S of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MAXIM’S? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAXIM’S het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar MAXIM’S reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MAXIM’S

Bezoekers bekeken ook