Mayur Kitchen

Mayur Kitchen is een Indiaas restaurant gelegen aan Melkmarkt 42 in Zwolle.

Meer informatie over Mayur Kitchen in Zwolle

Mayur Kitchen is een Indiaas restaurant in Zwolle waar je kunt genieten van de heerlijke kleuren en geuren van de Indiase keuken. Het restaurant wordt gerund door Zaman en Asha Akther, die graag goed en lekker eten voor hun gasten bereiden. Bij Mayur Kitchen kun je kiezen uit een ruim menu met populaire gerechten en specialiteiten, evenals vegetarische en glutenvrije opties. Daarnaast biedt het restaurant ook een selectie wijnen aan die perfect passen bij de gerechten. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur. Je kunt gemakkelijk en snel een tafel reserveren via het telefoonnummer +038 423 5531.

Wil je weten wat Mayur Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mayur Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mayur Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mayur Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Mayur Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mayur Kitchen

Bezoekers bekeken ook