Mechanieker Zwolle

Mechanieker Zwolle is een Fietsenwinkel gelegen aan Thorbeckegracht 49 in Zwolle.

Meer informatie over Mechanieker Zwolle in Zwolle

Mechanieker Zwolle is een plek waar je terecht kunt voor het bouwen van racefietsen, onderhoud en reparaties. De eigenaar, Henk, heeft jarenlange ervaring als mechanieker in de wielersport en biedt nu zijn diensten aan voor het bouwen van fietsen op maat. Hij heeft toegang tot verschillende merken, waaronder ORBEA, DEROSA, van Nicholas, JGuillem, ENIGMA, Merida en IDWORX. Daarnaast biedt Mechanieker Zwolle ook bikefitting aan, om ervoor te zorgen dat de fiets perfect past bij de fietser. Henk heeft ook zijn eigen merk, DERAES, waarmee hij exclusieve racefietsen en gravelbikes maakt. Verder is Mechanieker Zwolle de flagship store van Snelle Sokken en kun je er ook terecht voor fietskleding van Etxeondo en wielen van FFWD. Tijdens de zomervakantie is de winkel beperkt open, maar je kunt altijd een afspraak maken. Ook biedt Mechanieker Zwolle de mogelijkheid om een fiets te leasen via Lease-a-Bike.

Wil je weten wat Mechanieker Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mechanieker Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mechanieker Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mechanieker Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Mechanieker Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mechanieker Zwolle

Bezoekers bekeken ook