Meneer jan

Meneer jan is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Markt 4 in Zwolle.

Meer informatie over Meneer jan in Zwolle

Meneer Jan is een restaurant in Zwolle dat zowel lunch- als dinergerechten serveert. Jan, de eigenaar van het restaurant, is geboren en getogen in Zwolle en heeft altijd al een passie gehad voor lekker eten. Hij heeft gereisd als matroos en overal ter wereld restaurants en lokale gerechten ontdekt, wat zijn liefde voor de internationale keuken heeft doen groeien. Hoewel hij eerst een baan als vrachtwagenchauffeur had, heeft Jan nu zijn eigen restaurant waar hij graag voor zijn gasten kookt en hen een geweldige avond bezorgt. Het restaurant biedt gerechten aan met eerlijke en pure ingrediënten, zonder poespas. Daarnaast heeft Meneer Jan ook een eigen likeur genaamd TANTE NELLIE, die heerlijk is bij de koffie, een biertje of samen met pure chocolade. Bij Meneer Jan is alles mogelijk en er is voor elke smaak wat wils.

Wil je weten wat Meneer jan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meneer jan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meneer jan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meneer jan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Meneer jan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meneer jan

Bezoekers bekeken ook