MikroTrain - MikroTik Opleidingen & Consultancy

MikroTrain - MikroTik Opleidingen & Consultancy is een IT-consultancy gelegen aan Hemsterhuislaan 65 in Zwolle.

Meer informatie over MikroTrain - MikroTik Opleidingen & Consultancy in Zwolle

MikroTrain is een specialist op het gebied van Mikrotik, die trainingen, advies, engineering en projectrealisatie biedt. Ze verzorgen alle Mikrotik certificeringen en bieden trainingen in het Nederlands aan in Zwolle. De instaptraining, MTCNA, is inclusief router en demo-account. Na drie jaar kan het examen opnieuw worden afgenomen voor hercertificering. MikroTrain biedt ook incompany trainingen aan, waarbij geen extra reiskosten worden gerekend. Naast trainingen biedt MikroTrain ook Mikrotik support en consultancy aan. Ze zijn ook de officiële distributeur van HSNM, de HotSpot Network Manager-software. MikroTrain benadrukt de indrukwekkende prijs/kwaliteitsverhouding, het ontbreken van beperkingen, het lage stroomverbruik en de uitgebreide functionaliteit van Mikrotik. De contactgegevens van MikroTrain zijn ook vermeld.

Wil je weten wat MikroTrain - MikroTik Opleidingen & Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MikroTrain - MikroTik Opleidingen & Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MikroTrain - MikroTik Opleidingen & Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MikroTrain - MikroTik Opleidingen & Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar MikroTrain - MikroTik Opleidingen & Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MikroTrain – MikroTik Opleidingen & Consultancy

Bezoekers bekeken ook