Milligers

Milligers is een Restaurant gelegen aan Milligerlaan 2 in Zwolle.

Meer informatie over Milligers in Zwolle

Dit artikel geeft belangrijke informatie over het restaurant Milligers in Zwolle. Het restaurant is elke dag geopend, maar de exacte openingstijden kunnen worden gecontroleerd via Google Maps. Daarnaast is er ook een snackbar waar bestellingen kunnen worden geplaatst via een app. Deze bestellingen kunnen zowel worden gedaan op het terras, op het strand of thuis. Verder worden lezers aangemoedigd om de Facebook-pagina van Milligers te bezoeken en het adres van het restaurant is Milligerlaan 2, 8043 ND Zwolle. Voor verdere vragen of informatie, kunnen mensen contact opnemen met het restaurant.

Wil je weten wat Milligers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Milligers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Milligers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Milligers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Milligers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Milligers

Bezoekers bekeken ook