MINOYU

MINOYU is een Aziatisch restaurant gelegen aan Belvederelaan 327 in Zwolle.

Meer informatie over MINOYU in Zwolle

Restaurant Minoyu is een Aziatisch georiënteerd restaurant in het hart van Stadshagen. Het team, onder leiding van chef Ahon, sushi chef Honca en floormanager Hans Sollie, heeft als doel om gasten te verrassen en te verwennen. Het restaurant staat bekend om de goede kwaliteit en prijsverhouding en biedt een all-you-can-eat menukaart met een ruime selectie aan kleine gerechten. Daarnaast is het mogelijk om gerechten af te halen of een zelf samengestelde Sushibox te bestellen. Het restaurant biedt ook groepsarrangementen, zaalverhuur, catering en workshops sushi maken aan. Het adres is Belvédèrelaan 327 in Zwolle en het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 12:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat MINOYU verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MINOYU of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MINOYU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MINOYU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar MINOYU reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MINOYU

Bezoekers bekeken ook