Miss Curly Jo

Miss Curly Jo is een Kapper gelegen aan Diezerkade 9 in Zwolle.

Meer informatie over Miss Curly Jo in Zwolle

Miss Curly Jo is een website van twee krullenspecialisten, Jo en Zelinha, die gevestigd zijn in Zwolle. Ze hebben veel ervaring met krullen en kunnen je alles vertellen over de do's and don'ts. Ze gebruiken de techniek genaamd MCJ Cut, waarbij het haar droog wordt geknipt, krul voor krul en pluk voor pluk, om het gewenste model te creëren. Ze werken volgens de "Curly Girl methode" en bieden ook styling en advies aan. Om no-shows te voorkomen, vragen ze om reserveringskosten, die worden verrekend in de salon. Het is belangrijk om minimaal 24 uur van tevoren te annuleren, anders ben je de reserveringskosten kwijt.

Wil je weten wat Miss Curly Jo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miss Curly Jo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miss Curly Jo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miss Curly Jo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Miss Curly Jo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miss Curly Jo

Bezoekers bekeken ook