Mixx Hair Kapsalon

Mixx Hair Kapsalon is een Kapper gelegen aan 038-4202442, Belvederelaan 105 in Zwolle.

Meer informatie over Mixx Hair Kapsalon in Zwolle

Bij Mixx Hair in Stadshagen kunt u terecht voor een speciaal kapsel voor elke gelegenheid, zoals feesten, gala's, zakelijke bijeenkomsten en bruiloften. De kapsalon is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, en het personeel is gedreven en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Er hangt een ongedwongen sfeer en er wordt voornamelijk op afspraak gewerkt, maar als er tijd is, helpen ze u graag. Terwijl u wacht, kunt u genieten van een kopje koffie, thee of warme chocolademelk in de gezellige wachtruimte. Ook is er een leuke speelplek met boekjes en speelgoed voor de kinderen. De contactgegevens zijn 038-420 24 42 en er is een privacyverklaring beschikbaar.

Wil je weten wat Mixx Hair Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mixx Hair Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mixx Hair Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixx Hair Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Mixx Hair Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mixx Hair Kapsalon

Bezoekers bekeken ook