Mobile Interaction Company B.V.

Mobile Interaction Company B.V. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Hanzelaan 196 in Zwolle.

Meer informatie over Mobile Interaction Company B.V. in Zwolle

In deze tekst wordt beschreven hoe een bedrijf goede doelen en culturele organisaties helpt om impact te maken, beleving te bieden en fondsen te werven via mobiele journeys. Er worden verschillende cases genoemd, zoals het verhogen van de opbrengst van een lampionactie voor KWF, het verdubbelen van de digitale collecte van KWF en het betrekken van iedereen bij de CliniClowns-collecte. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van crowdfunding, fondsenwerving, collecteren en cultuurmarketing. Er worden ook verhalen gedeeld over customer journey management en marketing automation. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de culturele sector en nodigt geïnteresseerden uit om een afspraak te maken om hun wensen te bespreken.

Wil je weten wat Mobile Interaction Company B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mobile Interaction Company B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mobile Interaction Company B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mobile Interaction Company B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Mobile Interaction Company B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mobile Interaction Company B.V.

Bezoekers bekeken ook