Model Design

Model Design is een Computerservice gelegen aan Stadhouderlaan 21 in Zwolle.

Meer informatie over Model Design in Zwolle

De tekst gaat over Model Design, een bedrijf dat innovatieve IT-projecten uitvoert. Ze benadrukken dat complexiteit het duurste onderdeel is van een project en bieden verschillende diensten aan om organisaties te helpen. Ze kunnen Proof of Concepts op het gebied van virtualisatie uitvoeren en helpen bij End User Computing op basis van VMware Horizon. Daarnaast bieden ze whiteboard sessies aan om de IT toekomst te bepalen en willen ze IT een tool maken voor de business. Ze geloven in "Less is More", waarbij ze complexiteit verminderen zonder functies te verliezen. Ze zijn ook enthousiast over de ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality en Augmented Reality en zien Headmounted Displays als nieuwe apparaten die integreren in het IT-landschap. De contactgegevens van Piet Kiekebos, een medewerker van Model Design, worden ook gegeven.

Wil je weten wat Model Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Model Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Model Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Model Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Model Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Model Design

Bezoekers bekeken ook