MoviMiento Zwolle beweging en fysiotherapie V.O.F.

MoviMiento Zwolle beweging en fysiotherapie V.O.F. is een Sportschool gelegen aan Händellaan 329 in Zwolle.

Meer informatie over MoviMiento Zwolle beweging en fysiotherapie V.O.F. in Zwolle

MoviMiento Zwolle is een sportschool en fysiotherapiepraktijk die al 15 jaar bestaat in Zwolle en omgeving. Ze bieden een veilige en sociale omgeving om te sporten en hebben als doel om bewegen leuk en nuttig te maken. Iedereen is welkom bij MoviMiento. Het woord 'movimiento' betekent in het Spaans 'beweging, verandering, omslag en ommezwaai', en dat is precies wat MoviMiento elke dag probeert te bereiken bij hun klanten. Ze willen mensen in beweging zetten en een positieve verandering teweegbrengen. De contactgegevens van MoviMiento Zwolle zijn Händellaan 329, 8031 EM Zwolle, telefoonnummer 038-4211380 en e-mailadres info@movimientozwolle.nl.

Wil je weten wat MoviMiento Zwolle beweging en fysiotherapie V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MoviMiento Zwolle beweging en fysiotherapie V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MoviMiento Zwolle beweging en fysiotherapie V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MoviMiento Zwolle beweging en fysiotherapie V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar MoviMiento Zwolle beweging en fysiotherapie V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MoviMiento Zwolle beweging en fysiotherapie V.O.F.

Bezoekers bekeken ook