Mr. Sushi Zwolle

Mr. Sushi Zwolle is een Sushirestaurant gelegen aan Thomas à Kempisstraat 42 in Zwolle.

Meer informatie over Mr. Sushi Zwolle in Zwolle

In deze tekst gaat het over het bestellen van sushi bij Mr. Sushi. Ze bieden een breed scala aan sushi-boxen, gemaakt met verse ingrediënten zoals vis en groenten. Ze hebben ook top sushichefs die de sushi professioneel bereiden. Daarnaast bieden ze een snelle bezorging vanuit meer dan 60 vestigingen in heel Nederland. Als je wilt weten of je kunt afhalen of laten thuisbezorgen, kun je dit bij hen navragen. Ze bieden ook 10% korting op bepaalde gerechten in verband met het einde van de zomervakantie.

Wil je weten wat Mr. Sushi Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mr. Sushi Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mr. Sushi Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mr. Sushi Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Mr. Sushi Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mr. Sushi Zwolle

Bezoekers bekeken ook