Nagel salon Wietske de Meer

Nagel salon Wietske de Meer is een Nagelstudio gelegen aan Schepenenlaan 70 in Zwolle.

Meer informatie over Nagel salon Wietske de Meer in Zwolle

Op de website van de nagelsalon van Wietske de Meer kun je alles vinden over nagels en behandelingen. Wietske heeft al meer dan 28 jaar ervaring als nagelstyliste en docent en heeft onlangs een Golden Award gewonnen voor de beste salon van Zwolle en de 6e beste salon van Overijssel. Je kunt bij haar terecht voor alle soorten nagelbehandelingen, van reparaties tot gelnagels en acrylnagels. Wietske is gespecialiseerd in het creëren van natuurlijk ogende nagels en is ook bedreven in het versieren van nagels, zoals handbeschilderingen en inlays. Ze werkt met goedgekeurde producten en biedt persoonlijk advies aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Nagel salon Wietske de Meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagel salon Wietske de Meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagel salon Wietske de Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagel salon Wietske de Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Nagel salon Wietske de Meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagel salon Wietske de Meer

Bezoekers bekeken ook