Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle

Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle is een Nagelstudio gelegen aan Voorsterhof 6 in Zwolle.

Meer informatie over Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle in Zwolle

Bij Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle kunt u terecht voor laser ontharen met behulp van de ICE Diode laser. Daarnaast hebben ze een groothandel met een ruim assortiment aan nagelstyling producten, waar ook online besteld kan worden. Ze zijn distributeur van Artistic Nail Design en bieden ook andere merken zoals NailPerfect, BO Nails, Barbicide, Yours en Korneliya aan. Ook bieden ze opleidingen voor nagelstylistes, waarbij ze gebruik maken van A-merken zoals Artistic Nail Design. In hun nagel salon zetten ze acryl en Putty / Polygel nagels en bieden ze diverse kleuren aan. Ze zijn ook gecertificeerd om beschadigde nagels te herstellen met het IBX System. Daarnaast hebben ze een beauty salon waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen en wimperbehandelingen. De openingstijden van de salon zijn alleen op afspraak en afspraken kunnen alleen telefonisch gemaakt worden.

Wil je weten wat Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nail Center Zwolle / Beauty Center Zwolle

Bezoekers bekeken ook