Nedersoft

Nedersoft is een IT-consultancy gelegen aan Stadhouderlaan 64 in Zwolle.

Meer informatie over Nedersoft in Zwolle

Dit artikel bespreekt de belangrijkste feiten over het specialisme van Nedersoft in het opzetten en inrichten van een IAM-systeem met het juiste RBAC-model. Het bedrijf zorgt ook voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers uit het HRM-systeem, waarbij de naleving wordt gewaarborgd door SoD's. Daarnaast biedt Nedersoft koppelingen naar bron- en doelsystemen met behulp van API-oproepen, waaronder OneLogin, Omada, Okta en HelloID. Bovendien heeft Nedersoft sinds 1997 haar eigen software en scripts ontwikkeld.

Wil je weten wat Nedersoft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nedersoft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nedersoft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nedersoft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Nedersoft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nedersoft

Bezoekers bekeken ook