Netivity

Netivity is een Softwarebedrijf gelegen aan Punterweg 2 in Zwolle.

Meer informatie over Netivity in Zwolle

Optimizers is een softwarebedrijf gespecialiseerd in e-commerce, supply chain, transport en home delivery software en apps. Ze bieden oplossingen voor alle aspecten van bedrijven in de order to delivery keten. Hun sterke merken zijn Tweakwise, Core-suite, Vendre en App2Track. Tweakwise biedt gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations, Core-suite is een complete oplossing voor alle aspecten van een bedrijf in de order to delivery keten, Vendre combineert CMS, PIM en naadloze integraties voor e-commerce, en App2Track is de toonaangevende chauffeurs app voor transport en thuisbezorging. Daarnaast biedt Optimizers ook andere producten zoals App4Sales, Portal4Sales, Warpspeed WMS en EDI Gateway. Het bedrijf is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe apps en software en organiseert regelmatig events. Ze hebben ook vacatures en bieden kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je weten wat Netivity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Netivity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Netivity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Netivity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Netivity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Netivity

Bezoekers bekeken ook