new york nail salon

new york nail salon is een Nagelstudio gelegen aan Roggenstraat 5 in Zwolle.

Meer informatie over new york nail salon in Zwolle

New York Nagelstudio Zwolle is een nagelstudio in het centrum van Zwolle die zowel manicure- als pedicurebehandelingen aanbiedt. Ze zijn zowel op afspraak als zonder afspraak te bezoeken. Op dinsdag 4 juli zijn ze echter gesloten vanwege werkzaamheden van hun elektriciteitsleverancier. Voor vragen kunnen klanten contact opnemen via telefoonnummer 0646878076. De nagelstudio voert gekwalificeerde en professionele werkzaamheden uit met technieken uit Amerika en biedt snelle en voordelige service. Ze staan voor kwaliteit en gebruiken alleen hoogwaardige merken. De nagelstudio is gevestigd in hartje Zwolle en biedt diverse behandelingen aan, zoals gel Shellac nagels, solar nagels, acryl nagels, manicure en pedicure. Ze zijn te bereiken op het adres Roggenstraat 5 in Zwolle en hebben verschillende openingstijden, behalve op zondag zijn ze elke dag geopend.

Wil je weten wat new york nail salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van new york nail salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij new york nail salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je new york nail salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar new york nail salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. new york nail salon

Bezoekers bekeken ook