New York Pizza

New York Pizza is een Pizza aan huis gelegen aan Belvederelaan 237 in Zwolle.

Meer informatie over New York Pizza in Zwolle

De tekst bevat informatie over verschillende soorten pizza's die beschikbaar zijn bij een bepaalde vestiging. Er is een tijdelijke actie waarbij klanten korting krijgen als ze meer dan twee pizza's bestellen. Er worden ook speciale pizza's aangeboden, zoals de Hete kip pizza, Korean BBQ Chicken pizza, BBQ Grilled Chicken pizza, Margherita pizza, Caprese pizza, Margherita di Bufala, Hamburger pizza, Zwarte Truffel pizza, 4 Cheese pizza, BBQ Meatlovers pizza en BBQ Bacon & Chicken pizza. Alle pizza's zijn glutenvrij, maar vanwege de bereidingsomgeving kunnen ze niet gegarandeerd 100% glutenvrij zijn. Daarom worden ze "glutenarm" genoemd. De pizza's worden niet gesneden en sommige toppings zijn niet mogelijk. Er is ook een keuze om je eigen pizza samen te stellen. De prijzen variëren per pizza.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook