Newminds

Newminds is een IT-consultancy gelegen aan Burg, Burgemeester Roelenweg 10-40 in Zwolle.

Meer informatie over Newminds in Zwolle

AXELIO, een groep van Microsoft-partners, heeft Newminds verwelkomd als nieuwe aanwinst. Deze ERP- en werkplek specialist uit Hengelo zal het collectief van bedrijven helpen om klanten beter te ondersteunen bij de digitale transformatie. Newminds richt zich op het ontwikkelen en implementeren van ERP-systemen op basis van Microsoft Dynamics NAV, met een focus op de Field Service-branche, de Food/AGF-branche en de productiebranche. Daarnaast biedt Newminds ook web- en mobiele applicaties aan, zoals het Grafisch Planbord en de Mobile Service-app. Het zusterbedrijf Newminds Systems houdt zich bezig met systeembeheer en levert diensten zoals clouddiensten, Office 365 en VoIP. Newminds is momenteel op zoek naar nieuwe collega's en kan gecontacteerd worden via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Newminds verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Newminds of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Newminds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Newminds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Newminds reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Newminds

Bezoekers bekeken ook