Newrise

Newrise is een Internetmarketing gelegen aan Wilhelm Rontgenstraat 4 in Zwolle.

Meer informatie over Newrise in Zwolle

Newrise is een bedrijf dat gespecialiseerd is in strategie, marketing en communicatie voor non-profitorganisaties. Ze helpen deze organisaties om naar een hoger niveau te groeien en zo bij te dragen aan een mooiere wereld. Newrise biedt expertise op het gebied van strategie, online en offline marketingcampagnes, communicatieondersteuning, contentcreatie, conversieoptimalisatie, social media-ondersteuning, digitale en fysieke evenementenorganisatie en videomarketing. Ze nemen de strategie-, marketing- en communicatietaken over, zodat non-profitorganisaties zich kunnen focussen op hun doel om de wereld mooier te maken. Newrise werkt samen met partners om dit doel te bereiken. Ze hebben expertise op het gebied van strategie, marketing, communicatie en contentcreatie. Daarnaast hebben ze verschillende cases, zoals THDV, Vrienden van Greijdanus, Hogeschool Viaa, Zorggroep Solis, SchuldHulpMaatje, Stichting Sprank, Nederlandse Schuldhulproute, Alliantie Vrijwillige Schuldhulp, Greijdanus College, Voor Elkaar Zwolle. Het bedrijf heeft ook een blog met artikelen over e-mailmarketing, contentstrategie, donateurswerving en merkidentiteit. Ze zijn gevestigd in Zwolle en je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Newrise verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Newrise of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Newrise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Newrise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Newrise reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Newrise

Bezoekers bekeken ook