NGK Zuiderkerk Zwolle

NGK Zuiderkerk Zwolle is een Kerk gelegen aan Zuiderkerkstraat 31 in Zwolle.

Meer informatie over NGK Zuiderkerk Zwolle in Zwolle

In de tekst worden verschillende nieuwtjes en aankondigingen gedaan over kerkdiensten en activiteiten in Zwolle. Zo beginnen op 23 juli de zomerdiensten in verschillende kerken en is het zomerrooster te vinden op de website. Daarnaast wordt gemeld dat twee gereformeerde kerkgenootschappen gaan herenigen en dat de Kerkorde voor de Nederlandse Gereformeerde Kerken is vastgesteld. Er wordt ook aangekondigd dat er op 24 december een Kerstnachtdienst in de Zuiderkerk zal worden gehouden. Verder wordt er aandacht gevraagd voor een adventsactie om geld in te zamelen voor een nieuwe soepbus van het Leger des Heils in Zwolle. In de zomerperiode worden er gezamenlijke diensten gehouden met de NGK en de GKv in Zwolle en na de diensten is er gelegenheid om koffie of thee te drinken. Tot slot worden alle diensten terugluisterd via internet.

Wil je weten wat NGK Zuiderkerk Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NGK Zuiderkerk Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NGK Zuiderkerk Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NGK Zuiderkerk Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar NGK Zuiderkerk Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NGK Zuiderkerk Zwolle

Bezoekers bekeken ook