Object Guild B.V.

Object Guild B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Zuiderzeelaan 27 in Zwolle.

Meer informatie over Object Guild B.V. in Zwolle

Het bedrijf Object Guild gelooft in menselijke software die de taal van jouw organisatie begrijpt. Ze helpen verschillende opdrachtgevers bij uiteenlopende uitdagingen en hebben altijd de mens centraal staan in hun aanpak. Het resultaat van hun software is dat het meegroeit en evolueert met jouw organisatie. Ze ontwikkelen purpose gedreven software door medewerkers te betrekken in het ontwerp en verwerken echte verhalen van de werkvloer. Ze laten de regie bij de medewerkers, zodat zij de hoofdrol kunnen vervullen in hun werk. Het bedrijf heeft al verschillende cases waar hun software efficiënter en meer gestructureerd heeft gemaakt. Ze bieden ook hulp aan ondernemers met ideeën, bedrijven met stroeve software, bedrijven met concrete uitdagingen en bedrijven die hun klanten beter willen helpen. Als jouw uitdaging er niet bij staat, kan je altijd contact met hen opnemen. Ze denken graag met je mee en je kunt een gesprek inplannen of mailen met je vraag.

Wil je weten wat Object Guild B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Object Guild B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Object Guild B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Object Guild B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Object Guild B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Object Guild B.V.

Bezoekers bekeken ook