On Campus

On Campus is een Sportcomplex gelegen aan Campus 2-6 in Zwolle.

Meer informatie over On Campus in Zwolle

On Campus is een sportaccommodatie met verschillende faciliteiten, waaronder zwembaden, een fitnesscentrum, een CrossCamp box, een klimmuur, een judozaal en sportzalen. Er worden 8 verschillende aquasporten aangeboden, er is een extra warm bad, een 16 meter hoge klimmuur en er zijn 24 WODs (Workout of the Day) per week. Daarnaast is er een modern fitnesscentrum met 8 fitness groepslessen. On Campus gelooft dat een fit lichaam de basis is voor een gelukkig leven en biedt daarom persoonlijke begeleiding aan om aan individuele doelen te werken. Naast fysieke trainingen wordt er ook aandacht besteed aan het mentale aspect. On Campus is een inclusieve plek waar leeftijd, achtergrond of overtuigingen er niet toe doen. Het gebouw is veilig en prettig ingericht en er is altijd een instructeur aanwezig om te helpen. Sportieve activiteiten zijn toegankelijk voor mensen van alle niveaus. On Campus biedt ondersteuning op maat en helpt bij het realiseren van doelstellingen, ongeacht leeftijd, niveau of reden om te gaan sporten. Sporten en bewegen heeft positieve effecten op het lichaam en de geest, zoals het aanmaken van endorfine, betere nachtrust, verhoogd zelfvertrouwen en het verbinden van mensen. On Campus organiseert ook evenementen zoals pubquizzen en biedt ontspanningsactiviteiten aan, zoals klankschalenreizen.

Wil je weten wat On Campus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van On Campus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij On Campus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je On Campus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar On Campus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. On Campus

Bezoekers bekeken ook