Oosterkerk

Oosterkerk is een Protestantse kerk gelegen aan Bagijnesingel 17A in Zwolle.

Meer informatie over Oosterkerk in Zwolle

De tekst gaat over verschillende activiteiten en informatie met betrekking tot de kerk in Zwolle. Er wordt vermeld dat er een avontuurlijke ontdekkingsreis is genaamd Xpeditie 3.6.0. Daarnaast is er een groene kerkdienst gepland op zondag 8 oktober en wordt er een Hemelse Stamtafel avondviering gehouden. Ook wordt er een ontmoetingscafé georganiseerd en is er een foto-impressie van de startzondag te bekijken. Verder zijn er contactgegevens vermeld van de Adventskerk, Oosterkerk en het kerkelijk bureau, evenals informatie over het pastoraal team dat bestaat uit drie predikanten en drie kerkelijk werkers.

Wil je weten wat Oosterkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oosterkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oosterkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oosterkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Oosterkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oosterkerk

Bezoekers bekeken ook