Open Kring

Open Kring is een Protestantse kerk gelegen aan Hofstedestraat 1 in Zwolle.

Meer informatie over Open Kring in Zwolle

De tekst gaat over de Open Kring, de jongste wijkgemeente van de Protestantse gemeente Zwolle. Ze hebben verschillende activiteiten en evenementen, zoals een concert van het Open Kring Koor op 27 september om 19.30 uur. Er is ook bezinning en verdieping in de Open Kring - Stinskerk gepland voor 2023-2024. Op 17 september is er een gezamenlijke startzondag in de Stinskerk. Er zijn ook foto's van de Startzondag in 2023 en van de Open Kring gedurende 25 jaar. Er wordt ook een talentenverkoop georganiseerd en er zou eigenlijk een Top 2000 dienst plaatsvinden, maar die gaat helaas niet door. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de Open Kring via telefoonnummer 038 420 45 58 of via e-mailadres info@openkring.nl.

Wil je weten wat Open Kring verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Open Kring of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Open Kring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Open Kring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Open Kring reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Open Kring

Bezoekers bekeken ook