Opstandingskerk

Opstandingskerk is een Kerk gelegen aan Esdoornstraat 25 in Zwolle.

Meer informatie over Opstandingskerk in Zwolle

Op de website van de gemeente kun je informatie vinden over wie God is en wat ze geloven. Ze houden iedere zondag om 10.00 uur een kerkdienst en iedere woensdagochtend is de kerk geopend voor koffie, spelletjes en gesprekken. De gemeente streeft ernaar om te groeien in hun band met God en met elkaar, en om een hechte gemeenschap te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Ze willen een belijdende stadskerk zijn, vervuld van de Heilige Geest. De gemeente behoort tot het landelijke kerkverband NGK.

Wil je weten wat Opstandingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opstandingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opstandingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opstandingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Opstandingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Opstandingskerk

Bezoekers bekeken ook