Os en Peper (by Ard)

Os en Peper (by Ard) is een Restaurant gelegen aan Ossenmarkt 7 in Zwolle.

Meer informatie over Os en Peper (by Ard) in Zwolle

Restaurant Os en Peper is een bekend restaurant in Zwolle dat al sinds 2003 bestaat. Het restaurant staat bekend om zijn eenvoud, kwaliteit en passie. Chef Ard en zijn team zorgen voor een sfeervolle en gezellige omgeving waar je kunt genieten van een vast 4-gangen-menu dat om de 2 maanden wisselt. Het menu bevat fantastische producten die met veel liefde en passie worden bereid. Er wordt gezorgd voor een passend glas wijn bij elk gerecht. Chef Ard heeft internationale ervaring en een duidelijke visie op koken. Hij maakt gebruik van regionale en seizoensgebonden producten, maar ook van buitenlandse invloeden. Het restaurant biedt ook een cadeaubon op maat aan, waarbij je kunt kiezen voor een compleet verzorgde avond. Het restaurant heeft geen à la carte menu, alleen het 4-gangen verrassingsmenu.

Wil je weten wat Os en Peper (by Ard) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Os en Peper (by Ard) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Os en Peper (by Ard)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Os en Peper (by Ard) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Os en Peper (by Ard) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Os en Peper (by Ard)

Bezoekers bekeken ook