OSA IT Specialisten

OSA IT Specialisten is een Softwarebedrijf gelegen aan Grote Voort 293A in Zwolle.

Meer informatie over OSA IT Specialisten in Zwolle

Bij OSA ben je geen nummer, maar heb je direct contact met je collega's en de directeur. Elke zes weken gaan jullie gezellig uit eten, waardoor jullie elkaar goed kennen. OSA biedt ook de mogelijkheid om je kennis bij te houden, met behulp van studiedagen en beloningen voor het behalen van certificaten. Daarnaast biedt OSA goede voorwaarden, zoals de mogelijkheid om elektrisch te rijden, een iPhone, 28 verlofdagen, een goed salaris en een goede pensioenregeling. Bij OSA werk je in de detachering bij verschillende opdrachtgevers, waarbij gekeken wordt naar opdrachten bij jou in de buurt. OSA heeft collega's bij bedrijven in verschillende sectoren, zoals telecom, overheid, mkb en verzekeraars. Als je een talent bent in je vakgebied, wil OSA graag met jou in contact komen. Een gesprek kost niets en kan veel opleveren.

Wil je weten wat OSA IT Specialisten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OSA IT Specialisten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OSA IT Specialisten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OSA IT Specialisten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar OSA IT Specialisten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OSA IT Specialisten

Bezoekers bekeken ook