OZOverbindzorg

OZOverbindzorg is een IT-consultancy gelegen aan Aagje Dekenstraat 51 in Zwolle.

Meer informatie over OZOverbindzorg in Zwolle

OZO is een gratis communicatie- en samenwerkingsplatform dat mensen, organisaties en informatie in de zorg bij elkaar brengt. Het platform maakt het gemakkelijker en efficiënter om zorg te verlenen en te ontvangen. Met OZO kun je snel de juiste contacten vinden, communicatie inzichtelijk maken en samenwerken versoepelen. Het platform stelt gebruikers in staat om digitale netwerken te vormen en de regie te houden over hun zorg. OZO wil een wereld creëren waarin iedereen toegankelijke en afgestemde zorg ontvangt en werkt eraan om de gehele zorg in Nederland hierbij te betrekken. Het platform heeft al meer dan 150.000 gebruikers en biedt ondersteuning aan mensen zoals Pascal, die met behulp van OZO zijn PTSS behandelt, en Kim van Wordragen, die dankzij OZO meer tijd en energie heeft voor de zorg. Gebruikers kunnen via de website zien welke organisaties al deelnemen aan OZOverbindzorg en kunnen zich hierbij aansluiten.

Wil je weten wat OZOverbindzorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OZOverbindzorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OZOverbindzorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OZOverbindzorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar OZOverbindzorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OZOverbindzorg

Bezoekers bekeken ook