Parkpaviljoen de Wezenlanden

Parkpaviljoen de Wezenlanden is een Restaurant gelegen aan Park De Wezenlanden 1 in Zwolle.

Meer informatie over Parkpaviljoen de Wezenlanden in Zwolle

Het Wezenlanden park in Zwolle is het drukst bezochte park van de stad. Het park wordt jaarlijks gebruikt als festivalterrein voor het Bevrijdingsfestival Overijssel, het grootste bevrijdingsfestival van Nederland. Het park heeft diverse faciliteiten, zoals een kinderboerderij met speeltuin, een skatebaan, een basketbalveld en wandelpaden. Daarnaast is er ook een strandgedeelte waar je kunt ontspannen en genieten van een vakantiegevoel. Het park heeft een restaurant met een gevarieerde menukaart, met onder andere Spaanse gerechten. Het park heeft ook parkeergelegenheid, waarbij het parkeren op de Turfmarkt wordt aangeraden. Verder zijn er verschillende evenementen gepland in het park, zoals de Zomer Kermis en het Bruisconcert. Het parkpaviljoen staat bekend om zijn toegankelijkheid en diversiteit, en biedt cultuur, ontspanning en recreatie voor alle leeftijden.

Wil je weten wat Parkpaviljoen de Wezenlanden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parkpaviljoen de Wezenlanden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parkpaviljoen de Wezenlanden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkpaviljoen de Wezenlanden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Parkpaviljoen de Wezenlanden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parkpaviljoen de Wezenlanden

Bezoekers bekeken ook