Partou Powerkids Sport

Partou Powerkids Sport is een Kinderopvang gelegen aan Zwarteweg 120 in Zwolle.

Meer informatie over Partou Powerkids Sport in Zwolle

Deze tekst gaat over de buitenschoolse opvang Powerkids Sport BSO in Zwolle. Ze bieden verschillende sportactiviteiten aan, zoals judo, volleybal en voetbal, maar ook knutselen en lezen behoren tot de mogelijkheden. De medewerkers halen de kinderen op van verschillende scholen en zorgen ervoor dat ze zich prettig voelen tussen de andere kinderen. De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf sluitingstijd van school tot 18.30 uur. In de tekst worden ook veelgestelde vragen beantwoord, zoals welke scholen ze samenwerken, hoe de groepen zijn ingedeeld en hoe de GGD de BSO heeft beoordeeld. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het pedagogisch beleid, de bso-tarieven en de algemene voorwaarden die gelden.

Wil je weten wat Partou Powerkids Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Powerkids Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Powerkids Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Powerkids Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Partou Powerkids Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Powerkids Sport

Bezoekers bekeken ook