Pedicure Meppel

Pedicure Meppel is een Schoonheidssalon gelegen aan Radewijnsstraat 8 in Zwolle.

Meer informatie over Pedicure Meppel in Zwolle

Linda's Voetverzorging is een bloeiende praktijk opgericht door Linda Drenth-Donker in 2003. De praktijk heeft 2 behandelruimtes en er werken 4 pedicures verdeeld over 5 werkdagen en 2 avonden. Linda's Voetverzorging is aangesloten bij branche organisatie Provoet en werkt volgens de HAM code. Ze zijn ook KRP geregistreerd, wat betekent dat cliënten een professionele manier van werken kunnen verwachten. Hygiëne, orde en netheid staan hoog in het vaandel. De praktijk blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen door vakbladen te lezen en cursussen en scholing te volgen. Er zijn verschillende pedicures aanwezig, waaronder Bais pedicure met specialisaties en Petra Schepers als medisch pedicure met specialisaties. Daarnaast bevindt Podotherapie Voet en beweging Kemerink zich ook in hetzelfde pand. De contactgegevens van Linda's Voetverzorging zijn Talmastraat 22, 7942 ED Meppel, telefoonnummer 0522-263 937 en e-mailadres info@pedicuremeppel.nl.

Wil je weten wat Pedicure Meppel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Meppel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Meppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Meppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Pedicure Meppel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Meppel

Bezoekers bekeken ook