Pedicuresalon Ine Verheijen

Pedicuresalon Ine Verheijen is een Nagelstudio gelegen aan Punterdiep 19 in Zwolle.

Meer informatie over Pedicuresalon Ine Verheijen in Zwolle

Ine Verheijen is een medisch pedicure met een praktijk in de Aa-landen te Zwolle. Ze heeft sinds 1989 ervaring in het vak en behandelt voetproblemen en pijnlijke klachten, zoals overtollige eeltgroei, likdoorns, ingegroeide nagels, kalknagels, nagelproblemen, kloven, blaren, schimmelnagels en voetschimmel. Daarnaast beheerst ze verschillende technieken, zoals nagelbeugeltechniek, orthesiologie, antiedruk en vilttechniek, nagelreparatie en nagelprothese techniek. In overleg met de cliënt stelt ze een behandelplan op en legt ze tijdens de behandeling uit wat ze doet en waarom, en geeft ze adviezen en tips mee naar huis. De praktijk is gevestigd op het adres Punterdiep 19, 8032 TR Zwolle en is bereikbaar op telefoonnummer 038-454 31 67. Ine Verheijen is aangesloten bij de vakorganisatie Pro Voet en het KVK-nummer is 05053871.

Wil je weten wat Pedicuresalon Ine Verheijen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon Ine Verheijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon Ine Verheijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon Ine Verheijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Pedicuresalon Ine Verheijen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon Ine Verheijen

Bezoekers bekeken ook