Pestengasthuys

Pestengasthuys is een Restaurant gelegen aan Weversgildeplein 1 in Zwolle.

Meer informatie over Pestengasthuys in Zwolle

t Pestengasthuys is een restaurant gevestigd in een 15e-eeuws pand. De sfeer in het restaurant is verrassend en geschikt voor zowel zakelijke als privégelegenheden. Voor grotere gezelschappen is er de mogelijkheid om op de entresol te dineren. Als lid van Euro-toques worden in de keuken alleen seizoensgebonden en natuurlijke ingrediënten gebruikt. Alle gerechten worden vers bereid in de eigen keuken. Het restaurant is actief op sociale media en heeft een website waar meer informatie te vinden is.

Wil je weten wat Pestengasthuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pestengasthuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pestengasthuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pestengasthuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Pestengasthuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pestengasthuys

Bezoekers bekeken ook