Peuter Sport Zwolle

Peuter Sport Zwolle is een gelegen aan Snavel van Emekamp 35 in Zwolle.

Meer informatie over Peuter Sport Zwolle in Zwolle

De tekst beschrijft de ouder en kind gymles voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. De gymles is gericht op de motorische ontwikkeling van het kind en wordt gegeven in een veilige omgeving. Tijdens de les worden verschillende bewegingssituaties aangeboden en er wordt gebruik gemaakt van spelmateriaal en andere attributen. De peuters kunnen onder begeleiding rennen, springen, klimmen en gooien. De lessen zijn niet alleen bedoeld voor ouders met hun kind, maar ook andere geïnteresseerden kunnen deelnemen. Er is de mogelijkheid om een proefles te volgen en het rooster van de sportlessen is beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sporthal Zwolle-Zuid voor meer informatie en om zich aan te melden voor een proefles.

Wil je weten wat Peuter Sport Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuter Sport Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuter Sport Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuter Sport Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Peuter Sport Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuter Sport Zwolle

Bezoekers bekeken ook