Piccolini

Piccolini is een Delicatessenwinkel gelegen aan Koestraat 46 in Zwolle.

Meer informatie over Piccolini in Zwolle

Als Italië-liefhebber kunt u zich snel 'thuis' voelen bij Piccolini. Ze bieden verschillende soorten Italiaanse delicatessen zoals vleeswaren, worsten, olijven, pesto, kazen, koffiebonen, chocolade, koekjes, nougat, wijn, olijfolie, pasta, sauzen en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook genieten van heerlijke, vers belegde focaccia. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur, op woensdag en donderdag tot 18:00 uur en op zaterdag gesloten. De winkel is gevestigd aan de Koestraat 46 in Zwolle, naast de Sassenpoort.

Wil je weten wat Piccolini verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Piccolini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Piccolini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Piccolini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Piccolini reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Piccolini

Bezoekers bekeken ook