PizzaBar De Plataan

PizzaBar De Plataan is een Pizzeria gelegen aan Oude Vismarkt 13 in Zwolle.

Meer informatie over PizzaBar De Plataan in Zwolle

In de vernieuwde zaak van eetcafé De Plataan in Zwolle kun je nu online eten bestellen. Ze bieden heerlijke pizza's, pasta's en burgers aan die dagelijks vers bereid worden. Je kunt het eten laten bezorgen of zelf afhalen. Het is mogelijk om te reserveren, vooral als je met een grote groep komt. De Plataan heeft maar 68 zitplaatsen. Daarnaast wordt in het artikel benadrukt dat echte Italiaanse pizza gezond is en dat mozzarella de beste kaassoort is om pizza mee te maken. Het eetcafé biedt ook studentenprijzen aan en heeft Wi-Fi beschikbaar. Je kunt telefonisch of via de website bestellen en ze bezorgen in verschillende wijken in Zwolle. Het contactgegevens van De Plataan zijn: e-mail: info@eetcafedeplataan.nl, telefoon: 038 422 16 94, adres: Oude Vismarkt 13, 8011 TA, Zwolle.

Wil je weten wat PizzaBar De Plataan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PizzaBar De Plataan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PizzaBar De Plataan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PizzaBar De Plataan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar PizzaBar De Plataan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PizzaBar De Plataan

Bezoekers bekeken ook