Pizzeria Pietro's Zwolle

Pizzeria Pietro's Zwolle is een Pizzeria gelegen aan Assendorperstraat 164 in Zwolle.

Meer informatie over Pizzeria Pietro's Zwolle in Zwolle

Pietro's in Zwolle is een restaurant waar je online kunt bestellen. Op de menukaart staan verschillende gerechten, zoals pizza's, pasta's, salades en desserts. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 166 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen en acties. Daarnaast is er ook een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op de menukaart vind je populaire gerechten zoals pizza Margherita, pizza salami en burrata. Helaas is de website op dit moment gesloten.

Wil je weten wat Pizzeria Pietro's Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Pietro's Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Pietro's Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Pietro's Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Pizzeria Pietro's Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Pietro’s Zwolle

Bezoekers bekeken ook