Plantagekerk Zwolle

Plantagekerk Zwolle is een Christelijke kerk gelegen aan Ter Pelkwijkstraat 17 in Zwolle.

Meer informatie over Plantagekerk Zwolle in Zwolle

De Plantagekerk Zwolle is een geloofsgemeenschap in Zwolle waar mensen willen leven met God en Jezus willen volgen. Ze verlangen naar een goed leven. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals een nieuwkomersavond op 16 oktober 2023, de mogelijkheid om deel te nemen aan de WhatsApp-groep 'PreekKracht', tafelgesprekken voor jongeren tussen 18 en 23 jaar, kerkdiensten en andere activiteiten. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op het adres Ter Pelkwijkstraat 17, 8011 SE Zwolle.

Wil je weten wat Plantagekerk Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plantagekerk Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plantagekerk Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plantagekerk Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Plantagekerk Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plantagekerk Zwolle

Bezoekers bekeken ook