Praktijk Herboren

Praktijk Herboren is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Potgietersingel 1 in Zwolle.

Meer informatie over Praktijk Herboren in Zwolle

Bij HERBOREN geloven ze in de kracht van de huid om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Tijdens een schoonheidsbehandeling bij HERBOREN wordt niet alleen het gezicht, maar ook de voeten, handen, armen en het hoofd behandeld. Ze bieden regelmatig nieuws en aanbiedingen op hun website. Daarnaast bieden ze ook een 120 minuten durende Dr. Hauschka-behandeling aan, waarbij onder andere een been- en voetmassage, dieptereiniging, gezichtsmasker en lichaamsmassage worden aangeboden. De praktijk bevindt zich in Zwolle en voor een afspraak of meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Praktijk Herboren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Herboren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Herboren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Herboren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Praktijk Herboren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Herboren

Bezoekers bekeken ook