Pro Elite Kickboksen Zwolle

Pro Elite Kickboksen Zwolle is een Vechtsportschool gelegen aan Ternatestraat 13 in Zwolle.

Meer informatie over Pro Elite Kickboksen Zwolle in Zwolle

Dit artikel gaat over Pro Elite Kickboksen Zwolle, een sportschool waar je zware kilo's kunt verliezen, recreatief kunt kickboksen of kunt trainen voor professioneel kickboksen. Ze hebben ervaren trainers die je kunnen helpen om je techniek, conditie, kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen te verbeteren. Ze bieden groepslessen aan voor zowel beginners als gevorderden, personal training om in vorm te komen of jezelf verder te ontwikkelen, en kracht- en conditietraining op de pads en bokszak. De hoofdtrainer van de sportschool is Nawid Tahoeni en er zijn nog andere trainers genaamd Soufyan Assa, Arjen van Heuven en Melvin des Celles. Er zijn positieve reviews van mensen die de trainingen als goed en gezellig ervaren. De tarieven voor kickboksen variëren van een enkele training voor €15,- tot onbeperkt trainen voor €37,50 per maand.

Wil je weten wat Pro Elite Kickboksen Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pro Elite Kickboksen Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pro Elite Kickboksen Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pro Elite Kickboksen Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Pro Elite Kickboksen Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pro Elite Kickboksen Zwolle

Bezoekers bekeken ook