Protestantse Gemeente Zwolle

Protestantse Gemeente Zwolle is een Protestantse kerk gelegen aan Molenweg 241 in Zwolle.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Zwolle in Zwolle

De tekst beschrijft verschillende activiteiten en informatie over de Protestantse Gemeente Zwolle. Ze bieden een veilige plek voor mensen die op zoek zijn naar een kerk en zijn er voor iedereen. Er wordt een cursus aangeboden waarin je je eigen levensverhaal kunt schrijven. Er wordt ook een interview gepresenteerd met Jenny Mooij, een kerkelijk medewerker. Er wordt een festival georganiseerd genaamd het Devotie Festival, waarbij de waarden vanaf de Middeleeuwen zichtbaar worden gemaakt. Daarnaast wordt er vermeld dat er kerkdiensten worden gehouden op buitenlocaties en dat de Protestantse Gemeente Zwolle bestaat uit zes wijkgemeenten. Ten slotte wordt er contactinformatie gegeven en wordt er gevraagd om hen te volgen.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Protestantse Gemeente Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Zwolle

Bezoekers bekeken ook