PuraSec B.V.

PuraSec B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Hanzelaan 194a in Zwolle.

Meer informatie over PuraSec B.V. in Zwolle

Dit artikel beschrijft verschillende producten en diensten op het gebied van cybersecurity. Het begint met het belang van een risicoanalyse om de aandachtspunten en prioriteiten duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens wordt er aandacht besteed aan het opzetten van een strategisch beleid en het voldoen aan normenkaders zoals ISO 27001. Daarnaast biedt het bedrijf pentesten aan om zwakke plekken in de informatiebeveiliging te identificeren en leveren zij security officers op flexibele basis. Er worden ook enkele case studies genoemd, evenals de mogelijkheid om bij het team van het bedrijf te komen werken.

Wil je weten wat PuraSec B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PuraSec B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PuraSec B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PuraSec B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar PuraSec B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PuraSec B.V.

Bezoekers bekeken ook