Queen nails

Queen nails is een Nagelstudio gelegen aan Grote Markt 16 in Zwolle.

Meer informatie over Queen nails in Zwolle

Queen Nails is een nagelsalon gevestigd in Zwolle. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals kunstnagels en gellak. Als je alleen je kunstnagels of gellak wilt laten verwijderen, moet je een afspraak maken. De kosten hiervoor zijn respectievelijk €15 en €5, met extra kosten als de nagels in een andere salon zijn gedaan. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00, en op zondag is de salon gesloten. Het wordt aanbevolen om te bellen voor een afspraak in plaats van online te boeken, vooral als je nagels bij een andere salon zijn gedaan. Reparaties kunnen ook worden gedaan, maar het is belangrijk om te bellen voor beschikbaarheid omdat dit minder tijd en kosten met zich meebrengt. Er worden ook enkele regels gevraagd aan klanten, zoals het schoonmaken van de handen met alcohol en het alleen komen zonder extra mensen. Als je ziek bent of verkoudheidsklachten hebt, wordt gevraagd om de afspraak af te zeggen. Queen Nails heeft ervaren nagelstylisten en biedt persoonlijke aandacht aan hun klanten. De website van Queen Nails is queenails.nl.

Wil je weten wat Queen nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Queen nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Queen nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Queen nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Queen nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Queen nails

Bezoekers bekeken ook