Restaurant Café de Belgische Keizer

Restaurant Café de Belgische Keizer is een Restaurant gelegen aan Melkmarkt 58 in Zwolle.

Meer informatie over Restaurant Café de Belgische Keizer in Zwolle

De Belgische Keizer is een café-restaurant in Zwolle waar je kunt genieten van Belgisch eten en speciaalbieren. Ze hebben een ruime keuze aan speciaalbieren die zowel in het restaurant als café te drinken zijn. Naast het eten en drinken bieden ze ook arrangementen aan, zoals een escape room. Daarnaast verhuren ze zalen en is het mogelijk om gezellig in het centrum van Zwolle te eten. De keuken van De Belgische Keizer is voornamelijk gericht op Belgische gerechten en lekkernijen. Het adres, telefoonnummer en emailadres van het café-restaurant zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Restaurant Café de Belgische Keizer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Café de Belgische Keizer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Café de Belgische Keizer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Café de Belgische Keizer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Restaurant Café de Belgische Keizer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Café de Belgische Keizer

Bezoekers bekeken ook