Restaurant Het Engelse Werk

Restaurant Het Engelse Werk is een Restaurant gelegen aan Het Engelse Werk 4 in Zwolle.

Meer informatie over Restaurant Het Engelse Werk in Zwolle

Uitspanning Het Engelse Werk biedt een menukaart met koffie, gebak, lunch en diner. Daarnaast kunnen er feesten en partijen worden georganiseerd, zoals bedrijfs- en personeelsfeesten, verjaardagen, jubilea, bruiloften, recepties, diners, high teas en feestavonden. Het restaurant beschikt over prachtige zalen met een eigen terras waar gasten kunnen genieten van een speciale ambiance middenin de natuur. De locatie is centraal gelegen, vlakbij het centrum van Zwolle en de A-28, en er is gratis parkeergelegenheid. Uitspanning Het Engelse Werk staat garant voor een vlekkeloze uitvoering, gastvrije en professionele bediening en vooral heerlijk eten. Daarnaast bieden ze ook diensten aan zoals diners voor groepen, vergaderingen en verschillende soorten buffetten.

Wil je weten wat Restaurant Het Engelse Werk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Het Engelse Werk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Het Engelse Werk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Het Engelse Werk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Restaurant Het Engelse Werk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Het Engelse Werk

Bezoekers bekeken ook