Restaurant Pizzeria Michael

Restaurant Pizzeria Michael is een Pizzeria gelegen aan Werkerlaan 3 in Zwolle.

Meer informatie over Restaurant Pizzeria Michael in Zwolle

Pizzeria & Steakhouse Michael verwelkomt u op hun website. Ze hebben een menukaart waar u kunt scrollen om gerechten te bekijken en direct te bestellen. Klanten geven hen een beoordeling van 4 sterren na 2381 beoordelingen. U kunt zich aanmelden voor hun nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Ze hebben ook regelmatig nieuwe acties en aanbiedingen, die alleen geldig zijn voor afhalen/bezorgen. U kunt ook hun app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op hun website kunt u de populairste gerechten bekijken en direct bestellen. Daarnaast hebben ze ook speciale acties op donderdag en dinsdag voor bezorging en afhaal. Ze hebben een uitgebreid menu met salades, pizza's, calzones, shoarma-/dönerschotels, kipschotels en mixed grill gerechten.

Wil je weten wat Restaurant Pizzeria Michael verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Pizzeria Michael of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Pizzeria Michael? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Pizzeria Michael het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Restaurant Pizzeria Michael reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Pizzeria Michael

Bezoekers bekeken ook