Restaurant Poppe

Restaurant Poppe is een Restaurant gelegen aan Luttekestraat 66 in Zwolle.

Meer informatie over Restaurant Poppe in Zwolle

Restaurant Poppe verwelkomt gasten in een voormalige hoefsmederij aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle. Het restaurant biedt een gevarieerde kaart met eigentijdse gerechten bereid met verse producten, gebaseerd op de Franse keuken. Gasten kunnen à la carte dineren of kiezen uit verschillende menu's, waaronder het menu van de smid en op de seizoenen gebaseerde menu's. Op de eerste verdieping zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor gezelschappen, zowel zakelijk als privé. Het restaurant is 7 dagen per week geopend.

Wil je weten wat Restaurant Poppe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Poppe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Poppe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Poppe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Restaurant Poppe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Poppe

Bezoekers bekeken ook